Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Foglalkoztatók és kifizetőhelyek feladata üzemi baleset esetén és a kapcsolódó munkajogi szabályok

Munkabalesetek, üzemi balesetek, úti balesetek megkülönböztetése

Előadók:
Ajánló:

A munkahelyi balesetek száma folyamatosan emelkedik. Kifizetőhelyi ügyintézőknek, foglalkoztatóknak, könyvelőirodáknak szeretnénk az előadással segítséget nyújtani a balesetek kivizsgálásában, valamint azok üzemiségének elbírálásában. Fontos, hogy a foglalkoztatók tisztában legyenek azzal, hogy mitől üzemi baleset a munkavégzés közben előforduló baleset, illetve mit tehetnek azért, hogy megóvják munkavállalóikat a munkavégzés közbeni balesetektől. Előadónk ismerteti az új szabályokat, valamint gyakorlati példákon keresztül mutatja be a munkavégzés közben, vagy azzal összefüggésben előforduló balesetek kivizsgálásának különböző eseteit.

Ízelítő a tartalomból:

A sérülten kívül kik lehetnek a baleset kivizsgálásnak szereplői? * Baleset bekövetkezésekor milyen kötelezettségek terhelik a munkavállalót és a foglalkoztatót * Munkabaleset - üzemi baleset kapcsolata * A baleset üzemiségének kivizsgálása * Hogyan kapcsolódik a foglalkozási megbetegedés az üzemi balesethez? * Különböző szakmákban hogyan tudjuk megkülönböztetni a munkabalesetet az úti balesettől?ª Meddig terjed a munkáltató feladata a baleset kivizsgálásában? * Ki és mikor dönt a baleset üzemiségéről? * Hol kereshetjük az egyszeri külső hatást? * Táppénz - táppénzelőleg - baleseti táppénz - baleseti táppénzelőleg megállapításának esetei * Illetékességi szabályok változásai * A sorsszerűen és belső indíttatásból bekövetkező balesetek * Mikor nem lehet a balesetet üzemi balesetnek elismerni? * Mikor nem jár baleseti táppénz? * Nyilvántartások vezetése * Kapcsolódó EU-s és munkajogi szabályok * A munkáltatói kártérítési felelősség * Mikor jogosult kártérítésre az üzemi balesetet szenvedett munkavállaló? * A munkaviszonnyal összefüggő károk értelmezése * Mikor mentesülhet a munkáltató a kárfelelősség alól? * A munkavállaló közrehatásának értékelése, a kármegosztás * Az előre nem látható károk meghatározása * A munkáltatói károkozás típusai * Kár a munkahelyre bevitt dolgokban * Szakmai konzultáció, illetve az előadáson feltett résztvevői kérdések megválaszolása

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. március 30. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.30 - 13.30 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved