Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

1608-as, 1658-as adó- és járulékbevallás, valamint a 2015 évről benyújtandó 1553-as adóbevallás

Szja és járulék bevallások változása 2016

Előadók:
Ajánló:

Változtak az adótörvények, s így változtak a bevallások is. Résztvevőként megtudja, hogy hogyan teljesítheti szabályosan a bevallási kötelezettségét, milyen változások történtek a tavalyi évhez képest az adó megállapítás szabályaiban? Bemutatjuk a bevallások kitöltését és a bevallásokkal szemben támasztott adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését. Tájékoztatást és segítséget kap arra, hogy szabályosan végezze el a 1608-as és 1553-as bevallással kapcsolatos teendőit. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

A járulék bevallások 2016. évi változásai, az „új szja koncepcióval" kapcsolatos új munkáltatói feladatok * 2016. évi általános változások a bevallási kötelezettség teljesítésével kapcsolatosan * A bevallások kialakítását, feldolgozásukat érintő törvényi változásokról röviden (Art., Tbj., Szja, rendeletek, stb.) * Az adózói minősítés és a bevallásokkal kapcsolatos eljárások * A 2016. évi járulékbevallásokhoz kapcsolódó tudnivalók * Szakképzési hozzájárulás bevallásának változásai, új jogszabály - új lap * Családi kedvezményekhez kapcsolódó adatok rendszerének bővülése, a '08-as bevallás vonatkozó új lapjainak, sorainak bemutatása * Új/módosult hibavizsgálatok a 1608 számú bevallásban * Egyéni vállalkozók és őstermelők 2016. évi járulékbevallása a bevallás kitöltésével kapcsolatos újdonságok, gyakorlati tapasztalatok * 2015. évi szja bevallásokkal kapcsolatos változások "új szja" koncepció * SZJA bevallási módok, határidők * Bevallási kötelezettség teljesítése bevallási nyilatkozat útján * Munkáltató feladatai a bevallási nyilatkozatokkal kapcsolatosan * Újdonságok a 1553-as bevallásban * Ingatlan bérbeadásból származó jövedelem bevallása * Családi kedvezményt érvényesítő magánszemélyeket érintő változások * Új rendelkezési lehetőség * Adókülönbözet megfizetése * Pótlékmentes részletfizetés * 1+1%-os rendelkezések * Az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések megválaszolása - szakmai konzultáció

Helyszín:
ibis Styles Budapest Center

1074 Budapest Rákóczi út 58.

Az ibis Styles Budapest Center Budapest pesti oldalán, félúton a Duna és a Keleti pályaudvar között, a Blaha Lujza tértől 1 percre, a Rákóczi úton található. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a 2-es Metró, 4-es és 6-os villamosok, 7-es, 173-as, 78-as, 5-ös buszok megállói közel találhatóak.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőségek:

- OSVÁT  utcai  Mercure  parkoló (behajtás az  Osvát  utcába  a Dohány  utcából,  az  Erzsébet  körút  felől.  A parkoló  BAL oldalt található)
- NOVOTEL  Centrum  VIP  parkoló  a  CSOKONAI  utcában  található (behajtás  a  Blaha  Lujza  tér után, a  Keleti  felé  az  első  kereszt  utca  a  Csokonai utca)
- Parkolóház  a Blaha  Lujza  téren  a  CORVIN  ÁRUHÁZ  és  az  EUROPEUM  üzletközpontnál
A parkolók díjai különbözőek, legkedvezőbb az egyéni, a helyszínen történő fizetés.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. január 15. (péntek) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252