Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásaival kapcsolatos változások 2016

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, szakértők, bér- és munkaügyi vezetők
országos szakmai konferenciája üzleti reggelivel

Előadó:
Ajánló:

2016. január 1-től változnak az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait érintő feladatok és szabályok. Előadónk közvetlen, közérthető és gyakorlatias előadásában átfogóan ismerteti a 2016. évi lehetőségeket, végigvezeti Önöket azokon a változásokon, amelyeket 2016-tól alkalmazniuk kell. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

2016. január 1-től a jogszabályokban számos olyan módosítás várható, mely érinti a kisgyermekes családokat * Változnak az ellátások melletti munkavégzés szabályai * Mely esetekben kell a maximális összegben folyósított gyermekgondozási díj összegét felülvizsgálni? * Hogyan változnak a diplomás GYED számítására vonatkozó rendelkezések? * Pontosításra kerülnek a csecsemőgondozási díj és a gyermekgondozási díjra vonatkozó kedvezményszabályok * Gyermekgondozási díjra vonatkozó rendelkezések változási * Családtámogatási ellátásokban bekövetkező változások * Igénybenyújtás szabályainak módosítása * Egyéb a pénzbeli ellátásokat érintő pontosítások ismertetése * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. január 14. (csütörtök) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 17 250 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 500 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 18 500 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 19 750 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 750 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00 - 14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved