Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásaival kapcsolatos évközi változások

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, szakértők, bér- és munkaügyi
vezetők országos szakmai konferenciája

Előadó:
Ajánló:

A nyáron ismét változtak a pénzbeli ellátásokra vonatkozó szabályok. Résztvevőink kérésére szerveztük ezt az előadást, hogy mindent, a legapróbb részletekig át lehessen beszélni szakértő előadónkkal. Bemutatjuk a jogszabály módosítás gyakorlati hatásait, azonban ha nem kapna választ minden kérdésére, akkor konzultáció keretében kérdezzen rá az Önt érintő problémákra is.

Ízelítő a tartalomból:

2015. július 1-től pontosításra került a szerződés szerinti jövedelem fogalma, meghatározásra került a közös háztartás fogalma * Új számítási módszer alapján kell kiszámítani a csecsemőgondozási díj és a gyermekgondozási díj napi összegét * Változnak az úgynevezett kedvezményszabályok * Hogyan változik a gyermek ápolása címen igénybe vehető táppénzes napok száma többes jogviszony esetén? * A foglalkozási megbetegedés új definíciója * Bővült az a kör, akik méltányosságból gyermekápolási táppénzre szerezhet jogosultságot * Gyermekgondozás díj megállapítása iránti kérelem benyújtása egyidejűleg fennálló biztosítással járó jogviszony esetében * Változott a bevallási kötelezettség teljesítésének vizsgálata * Alkohol vagy kábítószer általi - igazolt - befolyásoltság * 2016. január 1-től hatályba lépő változás a gyermekgondozási díjnál * Az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések megválaszolása - szakmai konzultáció

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2015. október 13. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft+ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved