Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Munkaviszony két törvényből

Az MT és a PTK együttes alkalmazása

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 1 kreditpontot ad tagjainak!

Előadók:
Ajánló:

Konferenciánkon a Munka Törvénykönyve életbe lépett szabályairól, aktuális gyakorlati kérdéseiről, valamint az új Polgári Törvénykönyve munkaviszonyra alkalmazandó legfontosabb szabályairól kapunk tájékoztatást előadóinktól. Szakértőink teljes körűen ismertetik azokat a fontos és meghatározó összefüggéseket, amelyek Önöknek a szakszerű munkavégzéshez szükségesek.

Ízelítő a tartalomból:

Miként közölhetőek jogszerűen a munkaszervezéssel kapcsolatos munkáltatói utasítások (pl. munkaidő-beosztás, munkaidő-keret)? * Kármegosztás - mikor hivatkozhatunk a másik fél felróható magatartására? * Hogyan kamerázzuk be jogszerűen a munkáltatót? * A munkaszerződés része-e a munkáltató és a munkavállaló külön megállapodása, például a szabadság kiadásáról? * Miként nem számíthat be a munkaszerződésben meghatározott díjazás a távolléti díjba? * Az Mt. új 83. §-ról - jogszerű kiskapu a joggal visszaélőknek? * Az elmaradt jövedelem számítása a munkáltatói jogellenes munkaviszony megszüntetés esetére (a Kúria Közigazgatási Munkaügyi Kollégiumának véleménye) * Mitől kötetlen a munkarend? * A keresőképtelenség tartama és a szabadságra való jogosultság * Várandós hölgyek - elég 2 hét szülési szabadság is? * Munkáltatói kárfelelősség - hol vannak az ellenőrzési kör határai, mit nem láthat előre a munkáltató? * A személyiségi jog legfontosabb változásai különös tekintettel a sérelemdíj bevezetésére * Mit jelent az, hogy nem kell bizonyítani a személyiségi jog megsértésével okozott tényleges hátrányt? * A vezető tisztségviselőre vonatkozó felelősségi szabályok változásai - Milyen szabályok szerint felel a jogi személy felé, ha munkavállaló? * Mikor felel egyetemlegesen a vezető tisztségviselő a jogi személlyel együtt harmadik személyekkel szemben? * Munkavállaló tagok részére vonatkozó kifizetéseket érintő változások: megkaphatja-e a tag a fizetését, ha egyébként nem állnak fenn az osztalékfizetés feltételei? * Általános jognyilatkozati szabályok - Írásbeli nyilatkozat-e az e-mail? * Elévülés - Megszakítható-e írásbeli felszólítással? * Fizetési határidő és fizetési késedelem vállalkozások között - Mikor és hogyan érvényesíthető a 40 eurós behajtási költségátalány? * Szerződésszegéssel okozott kárért való felelősség az új Ptk.-ban - eltérő felelősség a szerződés tárgyában és azon kívül okozott károkért * A kártérítési felelősség legfontosabb változásai - az előreláthatóság különböző jelentései * Szakmai konzultáció, illetve az előadáson feltett kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2014. május 22. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a dí, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft+ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.30 - 13.30 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252