Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

A 2014. évi járulék bevallások buktatói, önellenőrzés, 2013. évi szja bevallás

Javító bevallás helyes kitöltése, a helyesbítő bevallás, önellenőrzés benyújtása

Szakmai konferencia üzleti reggelivel

Előadók:
Ajánló:

Nagyon sok probléma van az idei és az előző évi bevallásokkal kapcsolatban. Ezért tartottuk fontosnak, hogy a NAV szakembereivel szervezzünk egy összegző konferenciát a tipikus hibákról, buktatókról annak érdekében, hogy Önök 2014-ben maradéktalanul teljesíthessék bevallási kötelezettségeiket.

Ízelítő a tartalomból:

A 2014. évi járulék bevallások tapasztalatai, gyakran előforduló hibák * Az idei évben benyújtott havi járulék bevallások feldolgozása során tapasztalt gyakran előforduló problémák * Gyakorlati példák a hibákra és azok javítása * Az önellenőrzésről, a bevallás javításról * Az állami adóhatóság által hibásnak minősített bevallás javítása * Hibás bevallás fogalma, kiértesítés (felszólítás javításra, lekérdezhető hibakód) * A javító bevallás helyes kitöltése * Adózói javítás (helyesbítés) * A helyesbítés fogalma (téves, hiányos bevallás, adó, adóalap, költségvetési támogatás összegét nem érintő hiba) * A bevallás helyes kitöltése * Önellenőrzés * Az önellenőrzés fogalma (az adóalap, illetve az adó összege adózói szinten változik) * Önellenőrzés benyújtásával kapcsolatos szabályok * 2014. évi változások * A havi járulék bevallásokkal kapcsolatos speciális szabály * Teljes adatcsere * A 2013. évi szja bevallásról röviden *  Külalak és tartalmi változások * Csökkentett ('53M) bevallás változásai * A bevallás is magánokirat * SZJA - csak néhány kattintás és kész! * Egyéb fontos bevallási tudnivalók * A személyes adónaptár * 2014. évi bevallás * Szakmai konzultáció

Helyszín:
ibis Styles Budapest Center

1074 Budapest Rákóczi út 58.

Az ibis Styles Budapest Center Budapest pesti oldalán, félúton a Duna és a Keleti pályaudvar között, a Blaha Lujza tértől 1 percre, a Rákóczi úton található. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a 2-es Metró, 4-es és 6-os villamosok, 7-es, 173-as, 78-as, 5-ös buszok megállói közel találhatóak.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőségek:

- OSVÁT  utcai  Mercure  parkoló (behajtás az  Osvát  utcába  a Dohány  utcából,  az  Erzsébet  körút  felől.  A parkoló  BAL oldalt található)
- NOVOTEL  Centrum  VIP  parkoló  a  CSOKONAI  utcában  található (behajtás  a  Blaha  Lujza  tér után, a  Keleti  felé  az  első  kereszt  utca  a  Csokonai utca)
- Parkolóház  a Blaha  Lujza  téren  a  CORVIN  ÁRUHÁZ  és  az  EUROPEUM  üzletközpontnál
A parkolók díjai különbözőek, legkedvezőbb az egyéni, a helyszínen történő fizetés.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2014. április 15. (kedd) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 17 250 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 500 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 18 500 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 19 750 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 600 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00 - 14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252