Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Bérszámfejtők Országos Konferenciája 2010

BÉRSZÁMFEJTŐK, TB ÜGYINTÉZŐK, HR SZAKÉRTŐK,
BÉR- ÉS HUMÁNERŐFORRÁS VEZETŐK ORSZÁGOS KONFERENCIÁJA

Képzésünk után a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 4 kreditpontot ad tagjainak.

Előadók:
Ajánló:

A 2010-es év, a minden területet érintő jelentős változások éve. A bérszámfejtéssel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. A törvényi szabályozást átlátó és értő előadóink közvetlen, közérthető, és gyakorlatias előadásai megkönnyítik a változások elsajátítását, az új feladatok megértését és a napi munkába történő beépítését. Döntsön a konferenciánkon való részvétel mellett, hogy könnyedén elsajátítsa a munkájához szükséges új ismereteket.

Ízelítő a tartalomból:

Adótábla 2010 * Összevont adóalap (egyéni vállalkozói kivét kiegészítés, társas vállalkozó személyes közreműködői díjának kiegészítése, adóalap kiegészítés) * Adójóváírás * Adókedvezmények 2010-ben * Béren kívüli juttatások (üdülési csekk, természetbeni üdültetés, meleg étkeztetés, iskolakezdési támogatás, iskolarendszerű képzés, helyi bérlet, önkéntes kölcsönös pénztári hozzájárulások, foglalkoztatói nyugdíj, szolgáltató intézményi hozzájárulás, magánnyugdíjpénztári tagdíj kiegészítés) * Egyéb juttatások (hideg étkeztetés, művelődési intézményi szolgáltatás, csekély értékű ajándék, stb.) * Adóterhet nem viselő járandóságok * Hosszú távú megtakarítások * Adóelőleg szabályok * Baleseti táppénz megálla-pítása * Gyermekgondozási díj tudnivalói * Biztosítási jogviszony elbírálásának új szabályai (a nem magyar jog szerint kötött szerződésekre) * Az ösztöndíjas foglalkoztatottakkal kapcsolatos kötelezettségek* Hogyan érinti a szuperbruttósítás a járulékalapot? * Természetbeni juttatások járulékalapként történő maghatározása * A járulékalapot képező jövedelem fogalmi változásának gyakorlati kérdései * A foglalkoztató és a biztosított által fizetendő járulékok * Egészségbiztosítási- és munkaerő-piaci járulékfizetés szabályai gyakorlati példákon keresztül * A biztosítottat terhelő egészségbiztosítási- és munkaerő-piaci járulék egyes elemeit mikor miből, vagy milyen jogviszonyban nem kell levonni? * Új számlaszám, részletesen befizetés teljesítésének szabályairól * START-kártyás foglalkoztatottra vonatkozó új rendelkezések * Járulékigazolás kiadása, új adattartalommal * Változik a járulékbevallás adattartalma * Egészségügyi hozzájárulás kötelezettség * Az MT változásai, a jogalkotás és a jogalkalmazás alakulása * Az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló törvény által biztosított munkajogi lehetőségek – rövid idejű szerződések, lehetőségek és a munkáltató kötelességei * Határozott idejű jogviszony kérdései * A munkaerő-kölcsönzés helyzete Magyarországon, a szabályozás alakulása és jövője* A munkajogviszony megszüntetésével kapcsolatos problémák – felmondási tilalmak, a GYES és GYED melletti foglalkoztatás * Kérdések és válaszok - szakmai konzultáció

Helyszín:
Gundel Étterem

1146 Budapest Gundel Károly út 4.

Megközelíthető a 72-es trolibusszal, vagy a kis földalattival (Hősök tere megálló).

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2010. január 21. (csütörtök) 10:00 - 17:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 25 900 Ft + ÁFA / fő

Letölthető űrlap: PDF

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket visszaigazoljuk. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved