Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Munkaügyi változások 2014

Felkészülés az MT és új PTK alkalmazására

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 1 kreditpontot ad tagjainak!

Előadók:
Ajánló:

Konferenciánkon a Munka Törvénykönyve március 15-én életbe lépő szabályairól, aktuális gyakorlati kérdéseiről, valamint az új Polgári Törvénykönyve munkaviszonyra alkalmazandó legfontosabb szabályairól kapunk tájékoztatást előadóinktól. Szakértőink A-Z-ig ismertetik azokat a változásokat, amelyek alapján Önöknek 2014-től dolgoznia kell.

Ízelítő a tartalomból:

A március 15-én életbe lépő munkajogi szabályok * A munkáltatói jogellenes munkaviszony-megszüntetés új jogkövetkezményei * Mennyi időt kötelező a szülési szabadságból igénybe venni? * Engedményezés, tartozás-átvállalás és a kártérítés összegének számítása * A levonásmentes munkabérrész fogalma * Módosulnak a vezetők munkaszerződésének egyes szabályai * Kárfelelősség munkaerő-kölcsönzés és diákmunka esetén * Változó elévülés * Példák az aktuális gyakorlati kérdések közül * A kötetlen munkarend új fogalma * Megállapodás a szabadság következő évi kiadásáról * A keresőképtelenség tartama és a szabadságra való jogosultság * Visszakövetelhető-e a túladott szabadság a munkaviszony megszűnése esetén? * A munkaszüneti nap díjazása * A Kúria ítélete szerint: a bevásárlóközpont szolgáltatása a vasárnaphoz kapcsolódik - kinek jár vasárnapi pótlék? * Munkáltatói kárfelelősség - az ellenőrzési kör határai * Készpénzben vagy banki átutalással? - Ki dönt a bérfizetés módjáról? * Változó általános magatartási követelmények - a joggal való visszaélés * Mely esetben pótolhatja a jognyilatkozatot a bíróság? * Mikor tekintendő írásbelinek és közöltnek a jognyilatkozat? * A megállapodás megtámadásának új szabályai * A törvényes képviselő munkaviszonnyal kapcsolatos szerepe a fiatal vagy a cselekvőképességében részlegesen korlátozott munkavállaló esetében * Az új Polgári Törvénykönyve munkaviszonyra alkalmazandó legfontosabb szabályai * Az új Ptk. megszületésének okai, folyamata * A törvény szerkezete és felépítése * Az új Ptk. által hozott legfontosabb változások * Az új Ptk.-nak a munkaviszonyokban is alkalmazandó szabályai * A személyiségi jogvédelem * Általános jognyilatkozati szabályok * Képviselet * Elévülés * Tartozás-elismerés és egyezség * Teljesítés * Szerződés létrejötte * Előszerződés * Általános szerződési feltételek * Szerződés értelmezése és hatálya * Mikor alkalmazható kötbér * Engedményezés és tartozásátvállalás * Felelősségi szabályok * Szakmai konzultáció, illetve az előadáson feltett kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2014. január 23. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a dí, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.30 - 13.30 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252