Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Munkaviszony két törvényből

Az MT módosítása, az új PTK nyomában
Szakmai konferencia üzleti reggelivel

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2 kreditpontot ad tagjainak!

Előadó:
Ajánló:

Idén ismét számos ponton módosultak a munkajogi szabályok, szakértő előadónk ismerteti Önökkel a hatályos Munka Törvénykönyvének az új Polgári Törvénykönyv által megváltozott rendelkezéseit. Előadónk kitér azokra az esetekre is, melyek nem egyértelműen szabályozottak az Mt-ben, segítve ezzel is az Önök felkészülését a 2014-es évre! Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Változások az Mt-ben 2014. január 1-től * A kötetlen munkarend új fogalma * Megállapodás a szabadság következő évi kiadásáról * Módosítás az Mt-ben az új Ptk-hoz kapcsolódóan * Változó általános magatartási követelmények - a joggal való visszaélés * Mely esetben pótolhatja a jognyilatkozatot a bíróság? * A törvényes képviselő munkaviszonnyal kapcsolatos szerepe a fiatal vagy a cselekvőképességében részlegesen korlátozott munkavállaló esetében * Mikor tekintendő írásbelinek és közöltnek a jognyilatkozat? * "Kierőszakolt közös megegyezés" - a megállapodás megtámadásának új szabályai * Mennyi időt kötelező a szülési szabadságból igénybe venni? * Engedményezés, tartozás-átvállalás és a kártérítés összegének számítása * Levonásmentes munkabérrész fogalma * Módosulnak a vezetők munkaszerződésének szabályai * Kárfelelősség munkaerő-kölcsönzés és diákmunka esetén * Változó elévülés * Ami nem módosult - de kérdéses?! * A keresőképtelenség tartama és a szabadságra való jogosultság * Visszakövetelhető-e a "túladott" szabadság a munkaviszony megszűnése esetén? * Munkaszüneti nap díjazása * A Kúria ítélete szerint: a bevásárlóközpont szolgáltatása a vasárnaphoz kapcsolódik - kinek jár vasárnapi pótlék? * A munkáltatói jogellenes munkaviszony-megszüntetés jogkövetkezményei - ellenmondó határozatok az elmaradt jövedelem megítélésében * Készpénzben vagy banki átutalással? - Ki dönt a bérfizetés módjáról? * Szakmai konzultáció - Önök kérdeznek, szakértőnk válaszol

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2013. december 3. (kedd) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 600 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00 - 14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252