Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Interaktívan a munkajogról

Munka Törvénykönyve magyarázatra váró szabályai
2013.07.01-től egyenesben az MT szabályai

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 1 kreditpontot ad tagjainak.

Előadók:
Ajánló:

Az előadás során három jogászunk együtt, ha a szükség úgy hozza egymással is vitatkozva magyarázza vagy éppen tartalommal tölti meg a Munka Törvénykönyve azon rendelkezéseit, amelyek második olvasatra sem egyértelműek. A helyszín szelleméhez igazodva – előételként – szakértőink értelmezik a hatályba lépő MT valamennyi erre érdemes szabályát. Ön is közbeszólhat, nem kell megvárni kérdéseivel az előadás végét, minden paragrafus végén kérdezhet, de elmondhatja azt is, ha más véleményen van. A fő fogások is ízletesnek ígérkeznek, ízelítőül:

Ízelítő a tartalomból:

Miként korlátozható a munkavállaló munkaidőn kívüli magatartása? * Kamerák a munkahelyen - Miről kell tájékoztatni a munkavállalót? * Meddig hagyható jóvá a felmondás, ha nem az arra jogosult igazgató írta alá? * Be kell-e jelenteni további munkaviszony vagy más munkavégzésre irányuló jogviszony létesítését a munkáltatónak? * Kockázatos-e az elektronikus dokumentumban történő felmondás * Gyesről visszatérő anyuka négyórás részmunkaidő kikötését kéri de nem járul hozzá bérének felezéséhez * Kit tájékoztasson a munkavállaló - felmondási védelme érdekében - arról, hogy várandós? * Mi lesz a sorsa a munkaviszonynak, ha a munkavállaló a határozott idő letelte után tovább dolgozik * A munkáltatói jogellenes munkaviszony megszüntetés - Mennyi járhat a felperes munkavállalónak, ha az alperes munkáltató az első tárgyaláson elismeri a jogellenességet * Mi a vége az elszámolási időszaknak? - A munkaviszony megszűnése * Az órákban elszámolt és nyilvántartott szabadság kérdései - Már csak június 30-ig okoz problémát * Egy CD-jogtár szerint: Év közben végződött munkaviszony esetében is időarányosan jár a szabadság, ami a szabadságra kifizetett díjazás visszakövetelésére jogalapot ad a munkáltatónak. De hol van ez leírva az Mt-ben? * Milyen bérpótlékot kell beszámítani a végkielégítés vagy a kártérítés alapjául szolgáló összeg meghatározásakor a távolléti díjba? * Munkáltatói kárfelelősség, a mentesülés kérdései. - Hol húzódik az ellenőrzési kör határa, hol végződik az előreláthatóság? * Munkavállalói kárfelelősség - Mitől válik súlyossá az enyhe gondatlanság? * A szakszervezet kollektív szerződés kötési jogosultsága - állandóan figyelni kell megvan-e a 10 %-os taglétszám * Ha nincs, mikortól veszti hatályát a kollektív szerződés? * Mitől lesz kötetlen a munkarend? * Egyszerűbb lesz-e a távolléti díj számítása? * Miként kell elszámolni a szabadságot egyenlőtlen munkaidő beosztás esetén? * Kinek jár a vasárnapi pótlék? * Havi bér esetén jár-e munkaszüneti napra betegszabadság? * Meddig korrigálható az elszámolt bérelszámolás? * És az Önök kérdései !!!

Helyszín:
Gundel Étterem

1146 Budapest Gundel Károly út 4.

Megközelíthető a 72-es trolibusszal, vagy a kis földalattival (Hősök tere megálló).

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2013. július 2. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252