Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Számla- és nyugtaadás, Online pénztárgép használat, adatszolgáltatás tudnivalói

2013. május 1-től kötelező az online pénztárgép üzemeltetése!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 1 kreditpontot ad tagjainak.

Előadók:
Ajánló:

Az új szabályozás szerint 2013. május 1-től kötelező az online pénztárgép üzemeltetése. Konferenciánkon ezen új jogszabályi előírások alkalmazását, a helyes jogértelmezést mutatják be teljes körűen felkért szakértőink, hogy Ön fáradságos utánajárás helyett rendszerbe szedetten kapjon képet a változásról. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Számla, egyszerűsített számla, nyugta kötelezettsége, lehetőségek, ezek adattartalma * Kinek kell pénztárgéppel nyugtaadási kötelezettséget teljesíteni? * Meddig használhatók a régi pénztárgépek? * Van-e lehetőség a pénztárgéppel történő nyugtaadás alóli felmentésre? * Van-e lehetőség az online kapcsolat útján való adatszolgáltatás alóli felmentésre? * Kell-e pénztárgép, ha mindig számlát adnak? * Mi a teendő, ha nem kötelező pénztárgéppel a nyugtaadás, de az adóalany pénztárgépet használ? * A pénztárgép üzemeltetéssel kapcsolatos egyéb tudnivalók * A pénztárgép szervizelés szabályai, a pénztárgép forgalmazókra vonatkozó tudnivalók * Az új típusú pénztárgépek technológiai elemeinek főbb műszaki jellegzetességei * Online pénztárgépekkel, azok üzembe-helyezésével, működtetésével kapcsolatos teendők bemutatása * A technológiai keretek és az általuk biztosított ellenőrzési tevékenység támogatása * Bevezetésének makrogazdasági vonatkozásai * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések, szakértői válaszok

Helyszín:
Gundel Étterem

1146 Budapest Gundel Károly út 4.

Megközelíthető a 72-es trolibusszal, vagy a kis földalattival (Hősök tere megálló).

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2013. április 18. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252