Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

2013. év munkajogi újdonságai

Felkészülés a 2013-as évre!

Munkaviszony, munkaszerződés, szabadságolás,
betegszabadság, távolléti díjak, bérpótlékok

Képzésünk után a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 1 kreditpontot ad tagjainak!

Előadó:
Ajánló:

2013. január 1-től teljes körűen életbe lép az új Munka Törvénykönyve. Konferenciánkon kiemeljük a meghatározó változásokat, hogy Ön fáradságos utánajárás helyett rendszerbe szedetten kapjon képet a szabályok gyakorlati alkalmazásáról. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Melyek az érvényes felmondás kellékei az új MT rendszerében? * Milyen a szabályozás a felmondás és az azonnali hatályú felmondás esetén? * Melyek a határozott időre létesített munkaviszony megszüntetésének munkáltatói és munkavállalói lehetőségei? * Melyek a munkaviszony jogellenes megszüntetésének következményei? * Mikor érvényesülnek a kártérítési felelősség új szabályai? * Mennyiben változnak a munkaszerződéstől eltérő foglalkoztatás szabályai? * Hogyan állapítsuk meg a 2013-ra járó szabadságot? * A jogszerző idők változásai a szabadságnál * Miként "vehetjük ki" az újévtől a szabadságot? * A szabadság kiadása - rugalmasabb feltételek * Mely esetben kell órában elszámolni a szabadságot? * Változó pótszabadságok * A fizetés nélküli szabadságok módosuló rendelkezései * A betegszabadságra való jogosultság - terhesebb a munkáltatónak * Hogyan számítsuk az újévtől a távolléti díjat? * A bérpótlékok figyelembe vétele a távolléti díjnál * Módosulnak-e január 1-től az új MT szabályai? * Minimálbér és garantált bérminimum 2013-ra * A még mindig új MT - félév gyakorlati tapasztalatai az új szabályok alkalmazásához * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések, szakszerű válaszok

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2012. december 5. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252