Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Áfa és számlázási változások

Gyakorlati, szemléltető előadás

Előadók:
Ajánló:

Fókuszban az áfa bevallás új melléklete, illetve a 2013. január 1-jétől beiktatandó áfa jelentés a bejövő és kimenő számlákról. Mint Önök is tudják, szakterületükön bevezetett változások megváltoztatják az Önök által eddig alkalmazott és bevált gyakorlatot. A szakmai programot úgy állítottuk össze, hogy a résztvevőink megismerjék a hatóság követelményét és az adószakértő ajánlásait. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Az áfa évközi változása * 2013. január 1-től életbelépő tételes áfa bevallása * Államháztartási tv. évközi változásának hatása a költségvetési szervek áfa adózására * Belföldi összesítő nyilatkozat adattartalma * Tételes áfa bevallás és a számlázás összefüggése * Cégbelső analitika kialakítása * Egyéb változások a nyári életbelépő szabályok esetleges változásának összességében * Fordított adózás a mezőgazdaságban (július 1-je előtt teljesített gabonaértékesítés számlázása, július 1-je utáni ügyletek számlázása, előlegfizetés július 1-je előtt, teljesítés július 1-je után) * Egyéb ügyletek esetei * Tételes adóbevallás a mezőgazdaság fordított adózásával * Új adatszolgáltatási kötelezetség * Áfa levonásra jogosító bizonylatok * Teljesítési időpontok elhatárolási kérdései * Székhely, telephely * Adóalap * Levonási tilalom alóli mentesülés * Levonási szabályok és tilalmak * Bizonylatolási szabályok átalakulása, a számla tartalma * A számla kibocsátásának időpontja * Az előleg számla kibocsátási kötelezettség * A számla megjelenési formái * Papiros alapú és elektronikus úton kibocsátott számla * Számla kibocsátás alóli mentesség * Nyugta- kibocsátási kötelezettség, illetve ez alóli mentesülés * A számla korrekciója * Deviza számla és korrekciója * Szakmai konzultáció - kérdések és válaszok

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2012. október 25. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252