Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Új Munka Törvénykönyve és végrehajtási rendelkezései A-Z-ig

Mit kell alkalmaznunk július 1-étől?

Előadó:
Ajánló:

2012. július 1-ével hatályba lépő új MT. alapjaiban más a korábban érvényben lévő szabályozástól. Jelentősen változott a foglalkoztató és foglalkoztatottak közötti jogok és kötelezettségek rendszere. Előadónk gyakorlati előadásában végigvezeti Önöket az új jogszabályok buktatóin és felkészítést ad a szakszerű munkavégzéshez. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Mi változik az új törvény hatályba lépésével? * Hogyan álljunk át július 1-jén az új munkaidő-szabályokra * Szabadság: újra meg kell-e állapítani július 1-én? * Bérpótlék: miként építhető be az alapbérbe? * Hogyan számoljuk a távolléti díjat? * Fel lehet-e mondani július 1-én a "gyesről" visszatért szülőnek, ha gyermeke még nincs három éves? * Milyen magatartást követelhetünk meg munkaidőn kívül? * Fel lehet-e mondani e-mailben? * Mi rendezhető a munkáltatói szabályzatban? * Érdemes-e "házi" fegyelmi szabályzatot készíteni? * Mitől véd a védett kor? * Milyen eseteket takar az azonnali hatályú felmondás? * Mennyibe kerülhet a jogellenes munkáltatói munkaviszony-megszüntetés * Kárfelelősség: mikor fordulhat igényével közvetlenül a munkavállaló felé a munkáltató? * Érdemes-e felülvizsgálni a kollektív szerződést? * Meddig jelölhetik védelemre tisztségviselőiket a szakszervezetek? * Mely feltétellel állhat el a munkáltató a tanulmányi szerződéstől? * Felmondási tilalom alatt áll-e, aki VI. 30-án és VII.1-én is keresőképtelen beteg? * Versenytilalom: meddig és mennyiért? * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2012. július 5. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252