Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

A munka új világa 1. rész – Munkaviszony létesítéstől a megszüntetésig

Szakmai konferencia üzleti reggelivel

Előadó:
Ajánló:

Az új Munka Törvénykönyve és a kapcsolódó végrehajtási rendeletek átfogóan megváltoztatják a munkáltatók és munkavállalók együttműködési kötelezettségeit, valamint a munkaviszony típusainak szabályait. A munkajog új világát 3 részes konferencia-sorozat keretében fogjuk át, elismert, gyakorlott munkajogászok előadásában. Várjuk Önöket tisztelettel!

A munka új világa - 3 részes sorozat az elfogadott MT-ről és a végrehajtási rendeleteiről:
2012.01.24 - Munkaviszony létesítéstől a megszüntetésig (1.)
2012.02.09 - Munka és pihenőidő, szabadság és fizetetlen távollétek, a munka díjazása (2.)
2012.02.21 - Munkaviszony egyes típusaira vonatkozó különös szabályok, üzemi tanács, kollektív szerződés (3.)

Ízelítő a tartalomból:

Az 1. rész témakörei * Mennyiben választhatják meg a felek a munkaviszonyra alkalmazandó jogot? * A munkahelyen kívüli magatartás - Mikor "üthet vissza" a munkaviszonyra? * Mennyiben korlátozhatók a személyhez fűződő jogok a munkáltatónál? * Milyen feltételekkel lehet elállni a munkaszerződéstől? Munkáltatói szabályzat - melyek az egyoldalú kötelezettségvállalás előnyei? * Munkaszerződés - melyek a kötelező tartalmi elemek? * Meghosszabbítható próbaidő * A munkaszerződés teljesítése - joghátrány kikötése vétkes kötelezettségszegésért a munkaszerződésben? * A munkaviszony megszüntetése - új jogcímek * A felmondás és az azonnali hatályú felmondás * A megmaradó felmondási tilalmak - és ami a felmondási tilalmak helyébe lép * Védett korban - mi korlátozza a munkáltatói felmondást * A határozott idejű munkaviszony - különös felmondási feltételek * Mikor lehet azonnali hatállyal felmondani? * Szigorúbb és igazságosabb? * A végkielégítésre való jogosultság * A jogellenes munkáltatói és munkavállalói munkaviszony-megszüntetés új következményei * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2012. január 24. (kedd) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő / alkalom (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő / alkalom azoknak, akik a sorozat mindhárom alkalmán részt vesznek (ebéd nélkül)
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő / alkalom a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő / alkalom a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő / alkalom kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 000 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00 - 14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252