Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Áfa és számlázás, a számla korrekció 2012

A hatóság és a tanácsadó megközelítésében
változások 2012. január 1-től
A
FERENCZI PINCÉSZET
ajándékával várjuk Önt
konferenciánkra!

Képzésünk után a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2 kreditpontot ad tagjainak!

Előadók:
Ajánló:

2012. január 1-től jelentős változások lesznek az áfában, így változnak a számlázási szabályok is. A számla helyesbítés szakszerű végzéséhez nélkülözhetetlen az új számlázási szabályok, a számviteli- és áfa törvény idevonatkozó részleteinek együttes ismerete. Előadóink pontról-pontra bemutatják újdonságokat és megválaszolják az Ön napi munkája során felmerülő kérdéseket.

Ízelítő a tartalomból:

Áfa változások 2012 * Általános adókulcs változása * Áfa kulcs változással összefüggő átmeneti rendelkezések * Az adókulcs változás kezelése előlegnél, részteljesítésnél * Az időszaki elszámolásos ügyletek számlázása és a gyűjtőszámla az adókulcsváltozás során * Aktuális változások az áfában * Az áfa-kulcs emelkedés hatása a számlahelyesbítésre * A téves áfa-kulcs korrekciója * A készletvédelem és a visszáru helyes számlázása * Számlázástól a számla korrekcióig * A számla korrekció fajtái * Számlával egy tekintet alá eső okirat * Helyesbítő számla * Storno számla * Érvénytelenítő számla * Tartalmi és formai kellékek, alkalmazási köre * Milyen bevallásban kell szerepeltetni a számlát a kiállítónál és befogadónál? * Mikor kell önellenőrizni? * A számla kibocsátó és befogadó áfa elszámolása * Az utólagos árengedmény számlázása, javítása * Hibás számlák javítása * A teljesítés meghiúsulása, az érvénytelenség kezelése * Hibás teljesítések, jóváírások számlázása * Adómentes ügyletek korrekciója * Fordított adózású ügyletek korrekciója * Helyesbítés a határon átnyúló ügyleteknél * Hogyan korrigáljuk a területi hatályon kívüli számlákat * Közösség értékesítés, export, közösségi termék beszerzés esetén * Áfa elszámolást nem érintő hibák (cégnév, cím, stb.) korrekciója * Előlegszámla helyesbítése * Mikor kell új számla és mikor kell korrekciós számla? * Importszolgáltatásos számlák módosítása * Közösségi ügyletek számla módosítása * Időszaki elszámolás számla helyesbítése * Devizás számla korrekciója * Csoportos számla helyesbítése * Transzferár korrekciók * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2011. december 12. (hétfő) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252