Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Munka törvénykönyve 2012

MT változás 2012 – Munkaügyi ellenőrzés változásai

Előadók:
Ajánló:

2012 évben egy vadonatúj Mt.-vel találkozunk, melynek egyes szakaszaihoz változó munkaügyi ellenőrzés társul. Hogyan olvassuk az új törvényt? Miként lehet eltérni a munka- vagy kollektív szerződésben az Mt. szabályaitól? A törvény minden sora új megközelítést követel. Szakértő előadóink A-Z-ig ismertetik Önökkel a változásokat, a bonyolult viszonyrendszerekben történő eligazodást.

Ízelítő a tartalomból:

Munkaviszony létesítése - elállás és a munkaszerződés kötelező tartalma * Munkaviszony megszüntetése - új jogcímek * Rendes felmondás helyett csak felmondás - tilalmak és korlátok, miként mondható fel a határozott idejű szerződés? * Mit takar az azonnali hatályú felmondás? * Jogellenes munkajogviszony megszüntetés - változó jogkövetkezmények * A munkaidő és pihenőidő új szabályai - elszámolás a munkaidő-keret lejárta előtti munkaviszony-megszűnés esetén * Rendkívüli munkaidő, ügyelet és készenlét * Szabadság - változatlan mérték, hátrányosabb jogszerző feltételekkel * Gyermek utáni pótszabadság - a két évtizedes probléma megoldása * Szabadságkiadás - előzetes tájékoztatás, átvitel a következő évre, az órában történő elszámolás * Alapbér - időben és teljesítményben - az Mt. bérpótlékai * Bérfizetés és bérből történő levonás * Munkáltató és munkavállalói kárfelelősség * Új atipikus munkaviszonyok munkavégzés behívás alapján, a munkakör megosztott ellátása, a több munkáltatóval köthető munkaszerződés * A munkaviszonyhoz kapcsolódó egyes megállapodások - versenytilalom és tanulmányi szerződés * Kollektív munkajog - az üzemi tanácsi és a szakszervezeti jogok * Új kollektív szerződéskötési feltételek - mikor léphet a helyébe az üzemi megállapodás? * Megváltoznak a kollektív szerződéskötés feltételei * Miként ellenőrizhető a munkavállaló a munkahelyen? * Egyoldalú kötelezettségvállalás - a munkáltatói szabályzatok szerepe * A munkaügyi ellenőrzés megváltozott 2012. évi szabályai * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések, egyéni válaszok

Helyszín:
Green Hotel Budapest ****

1148 Budapest Kerepesi út 34.

Az egyedi stílusú 4-csillagos Green Hotel Budapest pár lépésre (100 m) van a Stadionok metróállomástól, közel a Papp László Sportarénához. A szálloda területén ingyenes Wi-Fi is elérhető. 
Tömegközlekedéssel megközelíthető az M2 metróval, az 1, 1A villamossal, a 95, 130, 178 buszokkal, a 75, 77, 80 trolibuszokkal közlekedve a Stadionok megállóig utazva.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: Autóval érkező vendégeink a szálloda előtt díjmentesen, zárt parkolónkban térítés ellenében tudnak parkolni.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2011. december 8. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252