Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Mit hozhat az új munka törvénykönyve?

HR szakemberek, HR vezetők, MUNKAÜGYI vezetők és szakértők
Országos Szakmai Konferenciája

Előadó:
Ajánló:

Az új MT jelentősen megváltoztatja a munkaadó és a munkavállaló viszonyát. Mindezt hogyan látja, és mit tanácsol munkajogász-ügyvéd előadónk? Az előadást követően a szokásos szakmai konzultációval várjuk Önöket (akár a még hatályos MT-vel kapcsolatban is)!

Ízelítő a tartalomból:

Melyek az általános magatartási követelmények? * A munkavállaló személyhez fűződő jogainak védelme * A jognyilatkozatok - fogalmi tisztázás? * A munkaviszony létesítése - a munkaszerződés tartalma * A munkaszerződés teljesítésének szabályai * Hátrányos jogkövetkezmények - vagyoni hátrány is lehet? * A munkaviszony megszüntetése - rendkívüli felmondás helyett azonnali hatályú megszüntetés * Mi lesz a felmondási tilalmakkal? * Jogellenes munkáltatói jogviszony-megszüntetés - visszahelyezés helyett kártérítés * A munka- és pihenő idő új szabályai - hogyan kell beosztani a munkaidőt? * Ki dolgozhat vasárnap? * Szabadság - csökkenő mértékek * A rendes szabadság kiadása - az esedékesség éve utáni lehetőségek * A munka díjazása - alapbér és bérpótlékok * Mi jár a túlóráért? * A munkáltató kártérítési felelőssége * Munkavállalók - általános szabályként teljes kártérítésre kötelezve * Új intézmény: a munkavállalói biztosíték * Az atipikus munkaviszonyok szabályai * Több munkavállaló egy munkaviszonyban? * A munkaviszonyhoz kapcsolódó egyes megállapodások - versenytilalom és tanulmányi szerződés * Az üzemi tanácsra vonatkozó szabályok - üzemi megállapodás kollektív szerződés helyett? * Szakszervezetek - látványos jogvesztés * Kollektív szerződés - mennyiben térhet el a törvénytől? * Munkaügyi érdek- és jogviták * Független munkaügyi vizsgálat - mentesít a hatósági szankciók alól * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2011. szeptember 8. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252