Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Változások a munkajogban 2011. július 1-től

GYAKORLATI KONFERENCIA ÜZLETI REGGELIVEL

HR vezetők, HR szakértők, munkaügyi vezetők
és munkaügyi ügyintézők szakmai napja

Előadó:
Ajánló:

Kormány előtt vannak a munka világát érintő azon jogszabályi változások, amelyeket már 2011. július 1-vel be kívánnak vezetni. A konferencia időpontját úgy választottuk ki, hogy Ön - részvétele esetén előadónk segítségével - időben fel tudjon készülni a változásokra. A szokásos szakmai felkészültséggel és változatlan kényelemben várjuk tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

A foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. tv. módosítása * MT. 1992. évi XXII. tv. módosítása: távmunka kezelése, próbaidő időtartama, heti munkaidő, megemelt heti munkaidő, órabérrel díjazott munkavállaló, felmondás, munkaviszony szüneteltetése, szabadság kiadása, fizetés nélküli szabadság, munkaerő kölcsönzés * Próbaidő új szabályai * Munkaidő-átcsoportosítási lehetőségek * Szigorodnak-e a vasárnapi munka feltételei? * Rendes szabadság: korlátozottabb jogszerző idők * Melyik szülőnek jár a gyermek után a pótszabadság * A szabadság pénzben történő megválthatósága - a munkaviszony megszűnése nélkül * Munkaerő-kölcsönzés - Mit jelent, hogy csak ideiglenesen vehetünk igénybe munkaerőt? * Mikortól "ketyeg" az óra a kölcsönzés ideiglenessége tekintetében? * Egyenlő bánásmód: a kölcsönzés első napjától * Mikor nem kell alkalmazni a fizetés tekintetében az egyenlő bánásmódot? * Munkaügyi ellenőrzés - Változnak a hatósági ellenőrzés feltételei és szankciói * Iskolaszövetkezet és tagja között fennálló munkaviszony * Felnőtt képzés * Egyszerűsített foglalkoztatásról szóló 2010. évi LXXV. tv. módosítása * Közhasznú munkavégzés * Jogharmonizációs célú munkaügyi tárgyú és más hozzá kapcsolódó törvények * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2011. június 23. (csütörtök) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 15 900 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 000 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00 - 14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252