Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Bérben az igazság

A munka díjazása – jogi és humánpolitikai aktualitások

Előadók:
Ajánló:

Milyen kedvező lehetőségeink vannak a munkavállalók motiválására 2011-ben? Melyek a kapcsolódó munkajogi kérdések és az évkezdés díjazáshoz kapcsolódó feladatai? Munkajogász szakértőnk és HR-es gyakorlati szakemberünk bemutatják Önnek az aktuális jogszabályok gyakorlati alkalmazását, az egyes juttatások és azok munkajogi kapcsolatát, illetve a napi teendőket annak érdekében, hogy Ön - fáradságos utánajárás helyett - rendszerbe szedetten kapjon segítséget, javaslatokat napi munkájához.

Ízelítő a tartalomból:

Prémium - a kitűzés, az előleg és a jogosultság kérdései * Prémiumfeladat - részteljesítés és jogosultság * A jutalom jogi feltételeiről * A jutalék megállapítása * A teljesítménykövetelmények megállapítása * Az idő pénz - rugalmas munkaidő-gazdálkodás, alacsonyabb bérköltségek * A bérpótlékra való jogosultság - általány a túlóráért * Ha a bíróság megállapítja a jogellenes munkaviszony-megszüntetést - mit fizethet a munkáltató * A munkából távol töltött idők - mikor, mennyi járhat? * Téves kifizetés és a bér visszakövetelhetősége * Bér a gyakorlatban * Cafeteria rendszerek: egységes vagy dolgozói csoportonként változó juttatás legyen? * Bonus és mozgóbér rendszerek kiépítése és működtetésük előnyei és hátrányai * Juttatások megvonása, mint eszköz * Kollektív Szerződés előnyei és hátrányai a juttatási rendszerek viszonylatában * Mire jó a bérmegállapodás? * „A pénz nem motivál" - írja a legtöbb szakirodalom ... és mi a valóság? * A szociális érzékenység érvényesíthetősége a juttatási rendszerben * Kölcsönök és az egyéb juttatások: adni vagy nem adni? * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések és válaszok (előre is várjuk kérdéseiket az info@hunder.hu e-mail címre)

Helyszín:
Gundel Étterem

1146 Budapest Gundel Károly út 4.

Megközelíthető a 72-es trolibusszal, vagy a kis földalattival (Hősök tere megálló).

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2011. február 10. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252