Megosztás Facebook LinkedIn

Előadók

 • Siklósi Máté

  beosztása: fogyasztóvédelmi szakértő, ügyvezető
  munkahelye: CP Contact Kft.


  2002 óta foglalkozik fogyasztóvédelemmel. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség helyettes szóvivőjeként részt vett abban a kommunikációs munkában, ami a fogyasztóvédelmet trendi, érthető és közkedvelt sajtótémává tette. Emellett éveken keresztül moderátora volt az online fogyasztói panaszokat megválaszoló Panaszfal.hu-nak. 2007-ben a Vasúti Hivatalnál utasjogi biztosként dolgozott a hazai kötött pályás közlekedés fogyasztóvédelmi stratégiájának kialakításán.

  2010-2011-ben Siklósi Máté a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének fogyasztóvédelmi igazgatóságát vezette. Tevékenysége alatt újragondolásra került a pénzügyi fogyasztóvédelem intézményrendszere, minden addiginál erősebb hatósági felhatalmazás és létszám mellett kialakult a Pénzügyi Békéltető Testület is. A pénzügyi fogyasztóvédelem több éves stratégiájának kialakítása, illetve annak kezdeti megvalósítása is hozzájárult, hogy ma Magyarországon a pénzügyi fogyasztóvédelem erős, erősebb, mint más területeken.

  2011. május 1-vel vált meg a PSZÁF-tőlés újra a CP Contact Kft., az első Magyarországon létrehozott fogyasztóvédelmi üzleti tanácsadó cég vezetésével foglalkozik. A cég a legkülönbözőbb országos kiskereskedelmi láncok, webáruházak, alkuszok és biztosítók, valamint turisztikai szereplők részére nyújt fogyasztóvédelmi üzletviteli tanácsadást, képzéseket.

  Máté 2002 óta a hazai fogyasztóvédelmi szakma meghatározó szereplője, egyedülálló módon látja át a hatóság, a vállalkozások és fogyasztók szempontjait. A fogyasztóvédelem olyan tág spektrumát járta körül eddigi pályafutása alatt, amit a szakmában keveseknek sikerült. Kipróbálta a hatósági, szabályozó oldalt, ugyanakkor végtelen mennyiségű fogyasztói problémát segített megoldani, több tucat üzleti partnerének köszönhetően pedig magáévá tudta tenni a vállalkozások/szolgáltatók szempontjait is.

  Előadásai

 
© 2010 Hunder - All rights reserved